Bästa Assistanstipsen - Rådgivning med Assistansa

(Denna artikel är betald av en annonsör)

AssistansaBesök
Assistansa vid behov av oberoende rådgivning. I assistansbranschen där alla parter har egna intressen kan man fråga sig om det verkligen finns någon aktör som besvarar dina frågor på ett sätt som inte gynnar deras egen vinning. Det finns även gott om risker och varningstecken inom branschen också.

Läs mer om hur Assistansa kan hjälpa dig med detta nedan.

Varför du ska ta hjälp av Assistansa

Personlig assistans är ett komplext område, man bör vara insatt i allt från lagstiftning till anordning. Däremellan finns många utmaningar och riskmoment som man bör vara vaksam på. Det är därför Assistansa skapades, en oberoende rådgivare inom personlig assistans som grundades och drivs av assistansanvändare med stor erfarenhet, kompetens, och kärlek till assistansen.

Så här kan Assistansa kostnadsfritt hjälpa dig.

Det går att få rådgivning via telefon, sms, email och chatt via webbsidan. Är du i behov av hjälp att hitta och välja passande assistansbolag utifrån dina kriterier kan du göra det här: assistansa.se/assistansbolag.

Resan av missnöje, lärdomar och erfarenheter.

Rådgivarnas resa som assistansanvändare har inte bara varit en kamp, utan en resa med utmaningar och kunskap som de har samlat på sig längs vägen. Utmaningar med avslag, överklagan, anordnare, ekonomiskt missgynnande och arbetsledning för att nämna några.

Passionen, drivet och förståelsen för den personliga assistansen hos Assistansa är unik och inspirerande. Genomlidandet av missnöje har förvandlats till erfarenheter och kunskap. Assistansas oberoende rådgivning är idag ett resultat av rådgivarnas erfarenhet och deras dedikation till att hjälpa andra. De är idag stolta att kunna titulera sig som oberoende assistansrådgivare och har hjälpt personer runt hela Sverige med råd och stöd inom personlig assistans.

Tveka inte att kontakta dem om du behöver kostnadsfri rådgivning för din assistans.

Läs mer om Assistansa


Skicka sidan till: