Jämför och välj

Anordnare av personlig assistans
med kostnadsfria tjänster för personer som ännu inte fått assistansbeslut eller inte är kund

Alla 130 listade anordnare av personlig assistans med kostnadsfria tjänster för personer som ännu inte fått assistansbeslut eller inte är kund

Älvsborgs assistans AB
kunder i hela landet, nio kunder och 53 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, myndighetskontakt och annan rådgivning.
Älvsborgs assistans AB profilen »
A-Assistans Leimir AB
kunder i hela landet, 95 kunder och 600 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vår jurist hjälper till förutsättningslös med ansökan och överklagan till Kommun och Försäkringskassan.
A-Assistans Leimir AB profilen »
A-Bas Malmö HB
kunder i hela landet, 45 kunder och 200 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi ger information inom personlig assistans och hjälper till att hitta sina rättighet i byråkratin Sverige.
A-Bas Malmö HB profilen »
AB OmsorgsCompagniet i Norden
kunder i hela landet, 225 kunder och 1100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder rådgivning inför ansökan.
AB OmsorgsCompagniet i Norden profilen »
Absoluta Omsorgen Sverige AB
kunder i hela landet, sex kunder och 22 assistenter. kostnadsfria tjänster: Absoluta Omsorgen erbjuder sig att vara med och hjälpa till under hela de processer som krävs kostnadsfritt och utan några förpliktelser.
Absoluta Omsorgen Sverige AB profilen »
Accresco Assistans AB
kunder i hela landet, tre kunder och 14 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig med din ansökan till Försäkringskassan och hoppas på att du blir nöjd och vill anlita oss för dina assistans.
Accresco Assistans AB profilen »
AD Assistans AB
kunder i hela landet, fyra kunder och 14 assistenter. kostnadsfria tjänster: Alla tjänster som vi på AD Assistans AB erbjuder är helt kostnadsfria även juridiska tjänster.
AD Assistans AB profilen »
Albatross Personlig Assistans AB
kunder i Kalmar län, Blekinge län, Skåne län, Hallands län, 26 kunder och 170 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning och hjälp med att ansöka assistanstimmar.
Albatross Personlig Assistans AB profilen »
Aleris Rehab Station Stockholm AB
kunder i Stockholms län, Uppsala län, Östergötlands län, Gotlands län, Västmanlands län, 45 kunder och 340 assistenter. kostnadsfria tjänster: Information och rådgivning
Aleris Rehab Station Stockholm AB profilen »
Amandas Omsorg
kunder i hela landet, åtta kunder och 54 assistenter. kostnadsfria tjänster: Har ni inte personlig assistans idag så hjälper vi er att ansöka om det. Oavsett om ni behöver juridisk rådgivning, ansöka om utökat antal timar eller skall ni åka på semester och behöver ha assistenter med så hjälper vi er. Vi har egen jurist som jobbar för dig och är med er i hela processen. Vi kan det som är viktigt för kunden. För oss är det viktigt att allt fungerar i verkligheten och inte bara i teorin.
Amandas Omsorg profilen »
AssistansExperten i Norden AB
kunder i hela landet, 53 kunder och 240 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom vår erfarna jurist med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
AssistansExperten i Norden AB profilen »
Assistans i Balans i Sverige AB
kunder i hela landet, 90 kunder och 600 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälper till att ansöka om personlig assistans, juridisk rådgivning från ansökan till överklagan fram till att beslut fattats. Handledning och coachning till alla anställda vid behov men även för dig som uppdragsgivare.
Assistans i Balans i Sverige AB profilen »
Assistans Kompetens I Sverige AB
kunder i hela landet, 78 kunder och 739 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi har en jurist att tillgå och som vi kan använda oss av från Ifa. Vi ställer också gärna upp med att söka fonder i mån av tid. Vi har även material på några olika semesterorter i Sverige med ett antal semesterbyar som man kan få information om.
Assistans Kompetens I Sverige AB profilen »
Assistans på Gotland AB
kunder i Gotlands län, 35 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder juridisk hjälp för alla i behov av personlig assistans
Assistans på Gotland AB profilen »
Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
kunder i hela landet, 80 kunder och 450 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med myndighetskontakter såsom kommun och försäkringskassan Juridisk rådgivning Rådgivning och stöd i arbetsledarfrågor Teamledar- och vidareutbildning för anställda APT var 6e vecka Bredvidgång för assistenter Utbildningar till assistenter och teamledare Handledning/coaching till anställda Friskvård Månatlig redovisning till kund Personliga kundmöte Personalannonsering Rekrytering/referenstagning Nätverksträffar Akutvikarier via jourtelefon utanför kontorets öppettider Tidrapporteringssystem, Föreläsningar, medarbetar- och lönesamtal, personalmöten, kund- och personalaktiviteter. Diverse aktiviteter som vi erbjuder både assistenter och kunder under hela året
Assistanspoolen Omsorg Sweden AB profilen »
Assistansporten AB
kunder i hela landet, sex kunder och 30 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökan om personlig assistans, hjälp med andra ansökningar till kommun och/eller försäkringskassa. Juridiska tjänster.
Assistansporten AB profilen »
Assistans 24/7 AB
kunder i hela landet, 11 kunder och 23 assistenter. kostnadsfria tjänster: Assistans 24/7 AB erbjuder kostnadsfria tjänster i form av ansökan om personlig assistans/assistans ersättning och andra kontakter med myndigheter till blivande kunder i verksamheten. Verksamhetsansvarig erbjuder kostnadsfri rådgivning om personlig assistans och "samhällsorientering" för funktionshindrade personer och deras anhöriga.
Assistans 24/7 AB profilen »
Assistans Unionen Ekonomisk Förening
kunder i hela landet, fem kunder och 50 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi bidrar med information, råd och stöd.
Assistans Unionen Ekonomisk Förening profilen »
Assistera Skandinavien AB
kunder i Västernorrlands län, Jämtlands län, Västerbottens län, Norrbottens län, 15 kunder och 130 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, gäller alla.
Assistera Skandinavien AB profilen »
BeOneTeam Personlig Assistans AB
kunder i Kronobergs län, Kalmar län, Blekinge län, 30 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Kostnadsfri juridisk rådgivning
BeOneTeam Personlig Assistans AB profilen »
Björka Assistans AB
kunder i Östergötlands län, Jönköpings län, Kronobergs län, Kalmar län, Blekinge län, Skåne län, Hallands län, Västra Götalands län, 30 kunder och 171 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till att söka om personlig assistans utan kostnad. Om behov finnes erbjuds även juridisk hjälp kostnadsfritt.
Björka Assistans AB profilen »
BonZi - personligt stöd AB
kunder i hela landet, 64 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vid behov kan vi tillsammans med jurist se över dina möjligheter till personlig assistans och vara dig behjälplig vid ansökan.
BonZi - personligt stöd AB profilen »
Carelli Assistans AB
kunder i hela landet, 95 kunder och 505 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, bl.a. juridisk rådgivning
Carelli Assistans AB profilen »
Din Personliga Assistans
kunder i hela landet, tio kunder och 90 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälper till att söka hos kommunen och Försäkringskassan, Hjälper även till vid ansökan vid Bostadsanpassningar.
Din Personliga Assistans profilen »
DVT Assistans AB
kunder i hela landet, 45 kunder och 200 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper kostnadsfritt personer som är i behov av assistans med hela ansökningsprocessen. Från att hjälpa till vid läkarkontakter till själva ansökningsförfarandet. Vår jurist bistår fullt ut i hela ansökningsprocessen.
DVT Assistans AB profilen »
Ekens Assistans AB
kunder i hela landet, 35 kunder och 216 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, våra experter hjälper till med att ansöka och överklaga och det finns inga villkor.
Ekens Assistans AB profilen »
ELFA assistans i Sverige AB
kunder i hela landet, 65 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Viss rådgivning samt hjälp med ansökan om personlig assistans. Utifrån önskemål ordnas även med hantering av retroaktiva timmar under ansökningstiden.
ELFA assistans i Sverige AB profilen »
ENKV Personlig Assistans
kunder i hela landet, 115 kunder och 650 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökningar av personlig assistans ingår i den administrativa avgiften. Vid komplicerade fall av överklagningar kan Accora advokatbyrå anlitas för del av assistansersättningen.
ENKV Personlig Assistans profilen »
Erlandsdals Vård och Omsorg AB
kunder i Skåne län, 14 kunder och 60 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig som ännu inte fått beslut att ansöka om detta. Vi kan även vara behjälpliga vid överklagande av befintligt beslut.
Erlandsdals Vård och Omsorg AB profilen »
1:a Assistanskompaniet AB
kunder i hela landet, 20 kunder och 146 assistenter. kostnadsfria tjänster: Assistanskompaniet erbjuder kostnadsfri hjälp med nyansökan både till försäkringskassan och kommunen. Vid behov, om assistanskompaniet anser det befogat, hjälper vi även till med kostnadsfri överklagan till förvaltningsrätten.
1:a Assistanskompaniet AB profilen »
Familjen AB (Familjen utan gräns AB)
kunder i hela landet, fyra kunder och 24 assistenter. kostnadsfria tjänster: Informationsmöten och samtal.
Familjen AB (Familjen utan gräns AB) profilen »
Feel Well - Varberg AB
kunder i Jönköpings län, Kronobergs län, Kalmar län, Blekinge län, Skåne län, Hallands län, Västra Götalands län, Värmlands län, Örebro län, 22 kunder och 85 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, fri juridisk rådgivning (inte bara kring assistans utan vi hjälper kostnadsfritt våra kunder med allt som kan dyka upp inom SOL och LSS), vi är även behjälpliga juridiskt även till de som har behov men inte är våra kunder då vi alla sitter i samma båt och behöver hjälpa varann. Vi hjälper även till med beräkningar, ansökningar, överklagningar, schemamallar och mycket mer.
Feel Well - Varberg AB profilen »
Ferla AB
kunder i Stockholms län, Uppsala län, Södermanlands län, Kronobergs län, Blekinge län, Skåne län, 12 kunder och 60 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp med ansökan, information om assistans, rådgivning. Inga villkor för dessa tjänster.
Ferla AB profilen »
Flexi Assistans AB
kunder i hela landet, 52 kunder och 150 assistenter. kostnadsfria tjänster: Företaget tillhandahåller relevant information och stödjer med det praktiska arbetet att söka assistansersättning, från ansökan till beslut. Detta görs med hjälp från företagets jurist och gäller både ansökan till Försäkringskassan och din kommun. Kunden och företaget ska därefter ingå i ett skriftligt avtal för eventuellt fortsatt samarbete efter beviljad assistans.
Flexi Assistans AB profilen »
FMF Assistans AB
kunder i hela landet, 250 kunder och 1150 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hör av dig till oss så bokar vi ett förutsättningslöst möte. Vi kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förklara personlig assistans och vägen dit. Att ansöka om personlig assistans kan vara tidskrävande och många upplever det som svårt och jobbigt. Reglerna är många, byråkratin är krånglig och ofta räcker orken inte till. Därför finns vi här. Våra jurister sköter alla delar i din ansökan och kontakten med berörda myndigheter. Våra jurister finns vid din sida under hela vägen från ansökan till beslut och finns med på plats under utredning.Våra jurister finns med dig hela vägen från ansökan till beslut. Det kostar inget att ansöka om assistans - inte heller juridiken kostar dig något. Vi finns även här för att sedan hitta rätt assistent för just dig och din familj.
FMF Assistans AB profilen »
Fri Assistans STHLM AB
kunder i hela landet, 24 kunder och 208 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper till med ansökan till Försäkringskassan/kommunen.
Fri Assistans STHLM AB profilen »
Fria Valet Vård och omsorg AB
kunder i hela landet, 59 kunder och 132 assistenter. kostnadsfria tjänster: Fria Valet Vård och omsorg erbjuder kostnadsfri hjälp för att ansöka om personlig assistans enligt LSS. Fria Valet vård och omsorg har inga återbetalningskrav eller andra krav som påverkar den enskilde "sökande". Vi står för all hjälp och kostnader i samband med en ansökan. Villkor är att den enskilde blir en registrerad kund/brukare hos Fria Valet vård och omsorg.
Fria Valet Vård och omsorg AB profilen »
Fröken Fridas Assistans AB
kunder i hela landet, 21 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp och stöd vid ansökan av assistansersättning, omprövningar, överklagan, vårdbidrag och liknande.
Fröken Fridas Assistans AB profilen »
Frösunda Personlig Assistans AB
kunder i hela landet, 900 kunder och 3500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig att få den assistans som du har rätt till Vi vet att assistans kan kännas svårt och krångligt. Hos Frösunda behöver du inte ha kunskap om alla lagar och regler. Vi har egna erfarna jurister över hela landet som hjälper dig att få den assistansen som du har rätt till. De tar helhetsansvar för de juridiska frågorna och finns där om dina behov förändras. För din trygghet närvarar även våra jurister på möten med kommunen och Försäkringskassan. Du själv vet vilka behov du har, vårt uppdrag är att förmedla dessa i såväl handlingar som ansökningar. Vi hjälper dig med: -Ansökningar och omprövningar -Tillfälliga utökningar -Medverkan på möten med handläggare från kommunen och Försäkringskassan -Överklaganden vid avslag -Juridisk rådgivning kring din assistans Kostnadsfri juridisk rådgivning Assistansjuridiken blir allt svårare och bedömningen av din rätt till personlig assistans påverkas av domstolsbeslut och tolkningar av lagen. Att bedöma sin eller en närståendes rätt till personlig assistans kan därför vara svårt. Idag, är det också helt avgörande att du får rätt juridisk hjälp av erfarna jurister redan från början för att du ska beviljas assistans. Vi erbjuder därför juridisk rådgivningen helt kostnadsfritt utan några förbindelser. Vår juridiska rådgivning besvarar frågor som rör personlig assistans och är öppen vardagar klockan 08:00-17:00 och nås på 010-130 35 00 eller via assistans.juridiskradgivning@frosunda.se.
Frösunda Personlig Assistans AB profilen »
Furuboda Assistans AB
kunder i Blekinge län, Skåne län, Hallands län, 85 kunder och 650 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi är behjälpliga vid nyansökningar, omprövningar och överklaganden.
Furuboda Assistans AB profilen »
4 you personlig assistans i Värmland AB
kunder i hela landet, sex kunder och 40 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ansökan/råd i assistansen.
4 you personlig assistans i Värmland AB profilen »
Fyrklöverns Assistans i Dalarna AB
18 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökan och annan pappersexercis samt träff med FK/kommun, träff med tänkta assistenter.
Fyrklöverns Assistans i Dalarna AB profilen »
GIL - Göteborgskooperativet för Independent Living
kunder i hela landet, 263 kunder och 2068 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, om utrymme i verksamheten finnes.
GIL - Göteborgskooperativet för Independent Living profilen »
Glaucus Assistans AB
kunder i hela landet, 25 kunder och 180 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig med ansökningar, omprövningar och överklaganden av beslut till kommun och/eller Försäkringskassa. Har du inte assistans idag kan vi hjälpa dig med din nyansökan.
Glaucus Assistans AB profilen »
God Assistans i Mitt AB
kunder i Stockholms län, Uppsala län, Södermanlands län, Östergötlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Västra Götalands län, Örebro län, Västmanlands län, Gävleborgs län, 119 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom våra erfarna jurister med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Mitt AB profilen »
God Assistans i Norr AB
kunder i Dalarnas län, Gävleborgs län, Västernorrlands län, Jämtlands län, Västerbottens län, Norrbottens län, 100 kunder och 700 assistenter. kostnadsfria tjänster: ja, vi erbjuder juridisk hjälp genom våra erfarna jurister och detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Norr AB profilen »
God Assistans i Syd AB
kunder i Stockholms län, Jönköpings län, Kronobergs län, Kalmar län, Gotlands län, Blekinge län, Skåne län, 55 kunder och 300 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom våra erfarna jurister med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Syd AB profilen »
God Assistans i Väst AB
kunder i Västra Götalands län, 28 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom våra erfarna jurister med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Väst AB profilen »
Handen Assistans
kunder i hela landet, 22 kunder och 150 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi finns med som stöd inför assistansbeslut, från första ansökan till processens slut - för den som önskar.
Handen Assistans profilen »
Hela Sveriges Assistans
kunder i hela landet, 74 kunder och 380 assistenter. kostnadsfria tjänster: Stöd i hela processen gällande ansökan om personlig assistans.
Hela Sveriges Assistans profilen »
Helsa Omsorg Norden AB
kunder i hela landet, 20 kunder och 120 assistenter. kostnadsfria tjänster: Helsa Omsorg erbjuder rådgivning och hjälp i ansöknings processen om personlig assistans för kunder som ännu ej har ett beslut om insats. Villkor för personer som är kund hos annan anordnare och söker Helsas stöd och hjälp i en ansökningsprocess om insats är att ingå i ett avtalsförfarande med Helsa Omsorg.
Helsa Omsorg Norden AB profilen »
Himmave AB
kunder i Skåne län, två kunder och åtta assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper personer med ansökan och myndighetskontakter.
Himmave AB profilen »
Humana
kunder i hela landet, 1900 kunder och 9000 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, våra jurister står till tjänst för alla som är i behov av personlig assistans.
Humana profilen »
Humlan Assistans AB
kunder i hela landet, 13 kunder och 49 assistenter. kostnadsfria tjänster: Stöd, råd och hjälp vid nya ansökningar, överklaganden och anvisade jusristkontakter.
Humlan Assistans AB profilen »
IGS Assistans AB
kunder i hela landet, 30 kunder och 200 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder tyvärr inte tjänster för att ansöka om assistansersättning för de som inte haft assistans tidigare.
IGS Assistans AB profilen »
Indra Personlig Assistans AB
kunder i Stockholms län, Uppsala län, Södermanlands län, Västra Götalands län, Dalarnas län, Gävleborgs län, Västernorrlands län, åtta kunder och 40 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja.Vi hjälper till med ansökningar till Försäkringskassan samt kommunen
Indra Personlig Assistans AB profilen »
Inleva AB
kunder i Stockholms län, Uppsala län, Södermanlands län, Västra Götalands län, hela landet, åtta kunder och 42 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi ger kostnadsfritt och utan villkor, råd och stöd, samt hjälper till med ansökning om personlig assistans.
Inleva AB profilen »
Inova Assistans AB
kunder i hela landet, 13 kunder och 90 assistenter. kostnadsfria tjänster: Målarverkstad, halloweendisco, Inovaloppet (lopp på 1000meter för funktionsnedsatta), MC-dag (åk motorcykel i sidovagn.
Inova Assistans AB profilen »
inspirera Assistans AB
kunder i hela landet, 135 kunder och 620 assistenter. kostnadsfria tjänster: Kostnadsfri juridisk rådgivning. Vi hjälper till vid ansökan om färdtjänst, ansökan om bostadsanpassning och ger rådgivning och konsultation.
inspirera Assistans AB profilen »
Iustitia Assistans AB
kunder i hela landet, 33 kunder och 187 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder gratis juridisk rådgivning och vi ger alltid kostnadsfria råd och stöd till personer som är i behov av hjälp enligt LSS.
Iustitia Assistans AB profilen »
JAG Personlig assistans
kunder i hela landet, 450 kunder och 3500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Som medlem får du stöd med att exempelvis söka personlig assistans eller överklaga ett assistansbeslut.
JAG Personlig assistans profilen »
Johns Assistans AB
kunder i Västra Götalands län, sju kunder och 25 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp med ansökan och möten med kommun och eller FK. Hjälp med överklagande av eventuellt avslag. Juridisk rådgivning om personlig assistans, korttids och andra insatser samt rådgivning om hur man söker och får hjälp på bästa sätt.
Johns Assistans AB profilen »
Kavon Care AB
kunder i hela landet, 16 kunder och 72 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder juridisk hjälp under hela ansökningsprocessen. Att ansöka om assistans kan kännas svårt och ibland kan regelverket upplevas krångligt och komplicerat. Vi guidar och hjälper dig i kontakten med myndigheter, sjukvården och är med dig genom hela processen.
Kavon Care AB profilen »
KIL i Helsingborg AB
kunder i Skåne län, 14 kunder och 61 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökan till Försäkringskassan och/eller kommun.
KIL i Helsingborg AB profilen »
Konsensus Personlig Assistans
kunder i hela landet, 33 kunder och 240 assistenter. kostnadsfria tjänster: Konsensus Personlig Assistans hjälper blivande uppdragsgivare med att ansöka om personlig assistans och finnas som stöd under hela ansökningsprocessen. Stöd i kontakt med Försäkringskassan och/eller kommunen anpassas efter uppdragsgivarens behov och önskemål.
Konsensus Personlig Assistans profilen »
Kooperativet Olja
kunder i Jönköpings län, 100 kunder och 950 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, möte och information samt hjälp med ev ansökan.
Kooperativet Olja profilen »
Kronan assistans
kunder i hela landet, 16 kunder och 63 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Erbjuder hjälp med ansökan.
Kronan assistans profilen »
Kura Omsorg i Sverige AB
kunder i hela landet, 210 kunder och 1100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Våra jurister kan hjälpa till med assistansansökan för personer som sannolikt är berättigade till personlig assistans, men som ännu inte ansökt om insatsen eller inte fått den beviljad hittills. Kan t.ex vara barn, nyligen skadade, eller person som fått ökade svårigheter i vardagen pga sjukdom eller funktionsnedsättning.
Kura Omsorg i Sverige AB profilen »
Kurera Omsorg
kunder i hela landet, 60 kunder och 300 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, Kurera Omsorg erbjuder personer som ännu inte fått assistansbeslut hjälp med sin assistansansökan.
Kurera Omsorg profilen »
LA Assistans AB
kunder i hela landet, 28 kunder och 98 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till förutsättningslös med ansökan och överklagan till Kommun och Försäkringskassan och andra juridiska tjänster.
LA Assistans AB profilen »
LER Assistans AB
kunder i hela landet, okänt antal kunder och okänt antal assistenter. kostnadsfria tjänster: Naturligtvis hjälper vi till med detta med. Utan att sätta på några krav samtidigt som den skall vara kostnadsfritt.
LER Assistans AB profilen »
Livsam Personlig Assistans AB
kunder i hela landet, 30 kunder och 110 assistenter. kostnadsfria tjänster: Livsam erbjuder kostnadsfri hjälp att söka personlig assistans enligt LSS och SFB 51 kap. Vi har en erfaren jurist som arbetat med detta sedan 2004. Vid ansökningar om personlig assistans tecknas sedvanligt avtal om att Livsam även samordnar assistansen. Livsams jurist hjälper även till med andra ärendeslag enligt LSS samt handikappersättning och vårdbidrag via försäkringskassan.
Livsam Personlig Assistans AB profilen »
Livsanda Assistans
kunder i hela landet, 35 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Livsanda tillhandahåller relevant information och stödjer med det praktiska arbetet att söka assistansersättning, från ansökan till beslut. Detta görs med hjälp från företaget och gäller både ansökan till Försäkringskassan och din kommun.
Livsanda Assistans profilen »
Lottas Omsorg AB
kunder i hela landet, okänt antal kunder och okänt antal assistenter. kostnadsfria tjänster: På Lottas Omsorg får du konstnadsfri hjälp och stöd att ansöka om personlig assistans om du väljer att skriva avtal. Vi kan finnas med under hela processen och hjälpa till med både ansökan och överklagan.
Lottas Omsorg AB profilen »
Lövets Personlig Assistans Service & Massage AB
kunder i hela landet, 20 kunder och 130 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökan
Lövets Personlig Assistans Service & Massage AB profilen »
LS Assistans AB
kunder i hela landet, 43 kunder och 230 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökningar, överklagan m.m.
LS Assistans AB profilen »
LSS-Partner AB
kunder i hela landet, 35 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp och rådgivning vid t.ex. nyansökningar.
LSS-Partner AB profilen »
Molnet Personlig Assistans AB
kunder i hela landet, 17 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Molnet Assistans erbjuder rådgivning för personer som ännu inte fått assistansbeslut.
Molnet Personlig Assistans AB profilen »
Monument Assistans AB
kunder i hela landet, 58 kunder och 300 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, juridisk rådgivning, ansökan om personlig assistans och andra myndighetskontakter.
Monument Assistans AB profilen »
Move & Walk i Sverige AB
kunder i hela landet, 42 kunder och 298 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, informationskvällar om konduktiv pedagogik. Alla kunder, oavsett om man har beslut eller inte är välkomna på våra olika event.
Move & Walk i Sverige AB profilen »
MR Assistans AB
kunder i hela landet, 20 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: MR Assistans hjälper personer som ännu inte har beslut om personlig assistans enligt LSS med ansökan för att sedan stödja med personlig assistans när beslutet kommit.
MR Assistans AB profilen »
NÄRA AB
kunder i hela landet, 100 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper människor som ej har assistans att söka. Kravet är då att vi skriver avtal om att få vara dennes anordnare när beslutet kommer.
NÄRA AB profilen »
New Life Assistans AB
kunder i hela landet, 50 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning, Stöd, hjälp med information om hur det går till väga med olika ansökningar
New Life Assistans AB profilen »
NOA Personlig Assistans AB
kunder i Kronobergs län, Kalmar län, Blekinge län, Skåne län, Hallands län, Västra Götalands län, 24 kunder och 140 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, kontakter med berörda myndigheter och jurister
NOA Personlig Assistans AB profilen »
Nordia Care AB
kunder i hela landet, 15 kunder och 60 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper även personer kostnadsfritt fram till att ett beslut är fattat från endera kommun eller Försäkringskassa. Inga villkor.
Nordia Care AB profilen »
Nordisk Hem och LSS Assistans AB
kunder i hela landet, 50 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning samt hjälp med myndighetskontakter.
Nordisk Hem och LSS Assistans AB profilen »
Nordström Assistans AB
kunder i hela landet, 280 kunder och 1400 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, med juridisk hjälp.
Nordström Assistans AB profilen »
Novasis Mitt AB
kunder i hela landet, 121 kunder och 750 assistenter. kostnadsfria tjänster: Juridisk hjälp med ansökan och eventuell överklagan samt kontakt med myndigheter.
Novasis Mitt AB profilen »
Ny Kraft assistans i Halland AB
kunder i hela landet, 55 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi informerar, lägger upp en plan om hur det kan se ut. Hjälper till att ansöka.
Ny Kraft assistans i Halland AB profilen »
Olivia Personlig Assistans AB
kunder i hela landet, 190 kunder och 1100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Om man vill ha hjälp att ansöka om personlig assistans så hjälper våra kundombud och jurister till med detta. Villkoret är att avtal tecknas som gäller om kunden får ett beslut om personlig assistans.
Olivia Personlig Assistans AB profilen »
Omnia Personlig Assistans
kunder i hela landet, 30 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till med ansökan av insatser och kontakt med myndigheter och andra aktörer.
Omnia Personlig Assistans profilen »
Omsorg & Behandling
kunder i hela landet, 12 kunder och 75 assistenter. kostnadsfria tjänster: JA, Tillgång till kostnadsfri LSS-rådgivning när du har frågor om ditt assistansbeslut eller behöver hjälp med din ansökan, vid omprövning, mm. så finns vi som stöd genom hela processen.
Omsorg & Behandling profilen »
Omsorgsgruppen IN AB
kunder i hela landet, 30 kunder och 215 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning och hjälp med ansökan till FK/kommun.
Omsorgsgruppen IN AB profilen »
Omsorgshuset i Stockholm AB
kunder i hela landet, 60 kunder och 420 assistenter. kostnadsfria tjänster: Omsorgshuset hjälper med ansökan och överklagan samt utförande av personlig assistans.
Omsorgshuset i Stockholm AB profilen »
Omtanken I Skåne AB
kunder i hela landet, 21 kunder och 90 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp vid ansökan och myndighetskontakter
Omtanken I Skåne AB profilen »
OP Assistans AB
kunder i Gävleborgs län, 52 kunder och 370 assistenter. kostnadsfria tjänster: Om du inte har assistans idag, kan vår jurist hjälpa dig med råd, stöd och din ansökan till personlig assistans.
OP Assistans AB profilen »
Optimal Assistans i Göteborg AB
kunder i hela landet, 46 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ansökningar, överklagande av ansökan om LSS / LASS, Optimal Assistans har egen jurist utan kostnad för Kund. Öppna föreläsning.
Optimal Assistans i Göteborg AB profilen »
Passal Assistans
kunder i hela landet, 90 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till med ansökningar av personlig assistans och är ombud vid myndighetskontaktet, kostnadsfritt.
Passal Assistans profilen »
P.ass.FORM AB
kunder i hela landet, 16 kunder och 85 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Ansökan om assistansersättning till kommun eller försäkringskassan, samt rådgivning om ansökan.
P.ass.FORM AB profilen »
Personlig Assistansförmedling
kunder i Jämtlands län, 14 kunder och 75 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi ger råd och vi hjälper till med ansökningar och myndighetskontakter - kostnadsfritt
Personlig Assistansförmedling profilen »
Personlig Assistans i Södra Sverige AB
kunder i hela landet, 17 kunder och 50 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp med ansökan av assistans och allt vad det innebär.
Personlig Assistans i Södra Sverige AB profilen »
Plusfamiljen Funka AB
kunder i hela landet, 23 kunder och 130 assistenter. kostnadsfria tjänster: Dom flesta kommer till oss för att dom vill ha en personligare kontakt, för att man själv inte längre orkar driva processen och då finns vi där helt utan kostnad. Hos Plusfamiljen är man familj, och i en familj tar man hand om varandra utöver vad som ryms på ett papper. Vi ställer inga specifika villkor mer än att det ska vara juridiskt riktigt och faktiskt möjligt för oss att hjälpa till.
Plusfamiljen Funka AB profilen »
Primacura AB
kunder i hela landet, 50 kunder och 260 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder kostnadsfri juridisk konsultation i samband med ansökan om LSS-insatser som personlig assistans och daglig verksamhet.
Primacura AB profilen »
Ramp Personlig Assistans AB
kunder i hela landet, 29 kunder och 230 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi gör alltid en individuell bedömning när vi träffar nya personer. Om vi bedömer att vi kan vara till hjälp och det gynnar personen kan vi vara till stöd i till exempel en ansökansprocess även innan personen har skrivit serviceavtal.
Ramp Personlig Assistans AB profilen »
Rosenhöjd Omsorg AB
kunder i hela landet, okänt antal kunder och 12 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vid intresse om att välja oss som assistans anordnare kan vi skriva ett förhandsavtal och därefter kan vi hjälpa till med ansökan gratis.
Rosenhöjd Omsorg AB profilen »
Rullarnas Personliga Assistans AB
kunder i hela landet, 62 kunder och 285 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälper till med ansökan och omprövningar av assistansbeslut
Rullarnas Personliga Assistans AB profilen »
SAAND Service & Omsorg AB
kunder i hela landet, 90 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Självklart bistår vi med hjälp att ansöka om assistans.
SAAND Service & Omsorg AB profilen »
Saki Assistans AB
kunder i hela landet, 31 kunder och 126 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning inom personlig assistans, samt hjälper vi dig kostnadsfritt med hela ansökningen och tar ett helhetsansvar under hela processen, så att du kan känna dig lugn och säker på att allting går rätt till.
Saki Assistans AB profilen »
Sanda Assistans AB
kunder i hela landet, 27 kunder och 205 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper till med ansökningar och överklaganden.
Sanda Assistans AB profilen »
Särnmark Assistans AB
kunder i hela landet, 350 kunder och 2500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Våra jurister ger dig råd och stöd vid omprövning eller överklagan av beslut. Om du inte har assistans idag, kan de även hjälpa dig med din ansökan.
Särnmark Assistans AB profilen »
Saxena Omsorg AB
kunder i hela landet, 30 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Juridisk rådgivning, råd och stöd
Saxena Omsorg AB profilen »
Shamsen omsorg AB
kunder i Dalarnas län, hela landet, 38 kunder och 170 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till med myndighetskontakter samt kontakter med andra aktörer vid behov när avtal är skrivet.
Shamsen omsorg AB profilen »
Självklarhets Assistans AB
kunder i hela landet, 42 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, från ansökan till beslut, hjälper till att få intyg , överklagan, allt enligt kundens önskan.
Självklarhets Assistans AB profilen »
Skandinavien Assistans AB
kunder i hela landet, 38 kunder och 122 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Kunden erbjuds såväl juridisk som ekonomisk hjälp eller konsultation.
Skandinavien Assistans AB profilen »
Sköndals Assistans AB
kunder i Stockholms län, Uppsala län, Södermanlands län, Östergötlands län, Örebro län, Västmanlands län, fem kunder och 13 assistenter. kostnadsfria tjänster: Beroende på situationen för personen, funktionshindren och hur mycket administrativ tid som finns att erbjuda vid tillfället.
Sköndals Assistans AB profilen »
SMIL - Samarbetsorganisationen Malmö Independent Living
kunder i Skåne län, 18 kunder och 140 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning
SMIL - Samarbetsorganisationen Malmö Independent Living profilen »
Spira Assistans AB
kunder i Jönköpings län, Blekinge län, Skåne län, Hallands län, Västra Götalands län, Värmlands län, Örebro län, 20 kunder och 110 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning, hjälp med ansökan, överklagan samt alltn som omfattas.
Spira Assistans AB profilen »
STIL
kunder i hela landet, 160 kunder och 1400 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, juridiskt stöd erbjuds vid ansökan/överklagan gällande beslut om personlig assistans.
STIL profilen »
Strandbergs Personlig Assistans AB
kunder i hela landet, 11 kunder och 42 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ansökningar om Personlig assistans hos kommunen eller försäkringskassan. All kommunikation och papper vid byte av assistansanordnare. Tips och råd om assistansansökan blir avslagen.
Strandbergs Personlig Assistans AB profilen »
Stugknuten ekonomisk förening
kunder i Dalarnas län, 42 kunder och 330 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi är vid förfrågan behjälpliga med ansökningar gällande assistans.
Stugknuten ekonomisk förening profilen »
Sydassistans AB
kunder i hela landet, 51 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Sydassistans bistår nya uppdragsgivare i arbetet med att ansöka om assistansbeslut när den potentiella uppdragsgivaren planerar att anlita Sydassistans som assistansanordnare.
Sydassistans AB profilen »
Tindra personlig assistans AB
kunder i hela landet, 39 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. I samarbete med skickliga, engagerade jurister bistår vi både kunder och dig som önskar ansöka om personlig assistans med assistansjuridik.
Tindra personlig assistans AB profilen »
Törnrosens Assistans AB
kunder i Västmanlands län, sex kunder och 40 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökan assistansersättning, handikappersättning, bilstöd. Kostnadsfritt om det finns önskan om att bolaget ska vara kundens anordnare.
Törnrosens Assistans AB profilen »
Uppsala kommun - Personlig assistans
kunder i Uppsala län, 130 kunder och 900 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning avseende: •Ansökningar och omprövningar •Juridiska frågor kring ditt assistans beslut •Byte till Uppsala kommun för din personliga assistans •Kontakt med handläggare på kommun och Försäkringskassa •Samordning med andra kontakter, till exempel habilitering
Uppsala kommun - Personlig assistans profilen »
Vår Omsorg i väst AB
kunder i hela landet, fem kunder och 42 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja vi erbjuder gratis hjälp med att ansöka om personlig assistans till Försäkringskassan och kommunen. Det finns inga villkor eller avtal som kunden går in i.
Vår Omsorg i väst AB profilen »
Vår Omtanke AB
kunder i hela landet, 73 kunder och 590 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder hjälp att ansöka om personlig assistans utan kostnad samt rådgivning.
Vår Omtanke AB profilen »
Vi Assistans AB
kunder i hela landet, tio kunder och 68 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder kostnadsfria tjänster.
Vi Assistans AB profilen »
Vi Omsorg i Sverige AB
kunder i Västmanlands län, Dalarnas län, Gävleborgs län, 57 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Personlig rådgivning och juristhjälp.
Vi Omsorg i Sverige AB profilen »
Vivant Assistans AB
kunder i hela landet, 24 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till vid assistansansökan samt ger råd och stöd kring vårdbidragsansökan och andra insatser såsom hemtjänst och ledsagning.
Vivant Assistans AB profilen »
Vivida Assistans AB
kunder i hela landet, 125 kunder och 950 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder juridisk hjälp att ansöka om personlig assistans utan kostnad. Vi erbjuder även övriga juridiska tjänster inom förvaltningsrätt.
Vivida Assistans AB profilen »

Skicka sidan till: