Jämför och välj

Anordnare av personlig assistans
med kostnadsfria tjänster för personer som ännu inte fått assistansbeslut eller inte är kund

Lista över 122 anordnare av personlig assistans med kostnadsfria tjänster för personer som ännu inte fått assistansbeslut eller inte är kund

För att jämföra flera anordnare sida vid sida, bocka i rutorna nedan
95 kunder och 600 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vår jurist hjälper till förutsättningslös med ansökan och överklagan till Kommun och Försäkringskassan.
A-Assistans Leimir AB profilen »
115 kunder och 326 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökan och överklagan kring personlig assistans ingår i den administrativa avgiften.
AB ENKV Assistans profilen »
45 kunder och 300 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder juridiskt stöd i ansökan av personlig assistans, villkor kundavtal.
Aberia Personlig Assistans AB profilen »
170 kunder och 1000 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder rådgivning inför och stöd med ansökan.
AB OmsorgsCompagniet i Norden profilen »
sju kunder och 25 assistenter. kostnadsfria tjänster: Absoluta Omsorgen erbjuder sig att vara med och hjälpa till under hela de processer som krävs kostnadsfritt och utan några förpliktelser.
Absoluta Omsorgen Sverige AB profilen »
tre kunder och 14 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig med din ansökan till Försäkringskassan och hoppas på att du blir nöjd och vill anlita oss för din personliga assistans.
Accresco Assistans AB profilen »
20 kunder och 45 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, juridisk rådgivning. Vi kan vara behjälpliga att upprätta en ansökan tillsammans med personen som vill söka om assistans hos Försäkringskassan eller Kommunen helt kostnadsfritt under förutsättning att vederbörande har införskaffat alla nödvändiga handlingar såsom läkarintyg etc.
Acepto Assistans AB profilen »
26 kunder och 170 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning och hjälp med att ansöka assistanstimmar.
Albatross Personlig Assistans AB profilen »
49 kunder och 340 assistenter. kostnadsfria tjänster: Information och rådgivning
Aleris Rehab Station Stockholm AB profilen »
åtta kunder och 54 assistenter. kostnadsfria tjänster: Har ni inte personlig assistans idag så hjälper vi er att ansöka om det. Oavsett om ni behöver juridisk rådgivning, ansöka om utökat antal timar eller skall ni åka på semester och behöver ha assistenter med så hjälper vi er. Vi har egen jurist som jobbar för dig och är med er i hela processen. Vi kan det som är viktigt för kunden. För oss är det viktigt att allt fungerar i verkligheten och inte bara i teorin.
Amandas Omsorg profilen »
11 kunder och 44 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja vi hjälper till med rådgivning och ansökan av personlig assistans.
Animo Assistans AB profilen »
70 kunder och 320 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom vår erfarna jurist med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
AssistansExperten i Norden AB profilen »
90 kunder och 600 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälper till att ansöka om personlig assistans, juridisk rådgivning från ansökan till överklagan fram till att beslut fattats. Handledning och coachning till alla anställda vid behov men även för dig som uppdragsgivare.
Assistans i Balans i Sverige AB profilen »
52 kunder och 495 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi har alltid en generös inställning till att vara behjälpliga för alla som ännu inte fått ett beslut.
Assistans Kompetens I Sverige AB profilen »
95 kunder och 450 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med myndighetskontakter såsom kommun och försäkringskassan Juridisk rådgivning Rådgivning och stöd i arbetsledarfrågor Teamledar- och vidareutbildning för anställda APT var 6e vecka Bredvidgång för assistenter Utbildningar till assistenter och teamledare Handledning/coaching till anställda Friskvård Månatlig redovisning till kund Personliga kundmöte Personalannonsering Rekrytering/referenstagning Nätverksträffar Akutvikarier via jourtelefon utanför kontorets öppettider Tidrapporteringssystem, Föreläsningar, medarbetar- och lönesamtal, personalmöten, kund- och personalaktiviteter. Diverse aktiviteter som vi erbjuder både assistenter och kunder under hela året
Assistanspoolen Omsorg Sweden AB profilen »
sju kunder och 47 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälp med ansökan om personlig assistans, hjälp med andra ansökningar till kommun och/eller försäkringskassa. Juridiska tjänster.
Assistansporten AB profilen »
35 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder juridisk hjälp för alla i behov av personlig assistans. Jurist på plats på vårt kontor som finns i Visby
Assistans på Gotland AB profilen »
fem kunder och 50 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi bidrar med information, råd och stöd.
Assistans Unionen Ekonomisk Förening profilen »
15 kunder och 130 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, gäller alla.
Assistera Skandinavien AB profilen »
30 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Kostnadsfri juridisk rådgivning
BeOneTeam Personlig Assistans AB profilen »
64 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vid behov kan vi tillsammans med jurist se över dina möjligheter till personlig assistans och vara dig behjälplig vid ansökan.
BonZi - personligt stöd AB profilen »
90 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, bl.a. juridisk rådgivning
Carelli Assistans AB profilen »
tio kunder och 90 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hjälper till att söka hos kommunen och Försäkringskassan, Hjälper även till vid ansökan vid Bostadsanpassningar.
Din Personliga Assistans profilen »
tio kunder och 38 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi är till stöd vid ansökan av personlig assistans till försäkringskassan/kommun.
DML Assistans profilen »
46 kunder och 210 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper kostnadsfritt personer som är i behov av assistans med hela ansökningsprocessen. Från att hjälpa till vid läkarkontakter till själva ansökningsförfarandet. Vår jurist bistår fullt ut i hela ansökningsprocessen.
DVT Assistans AB profilen »
17 kunder och 120 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi har samarbete med jurister specialiserade på LSS-frågor och kan anlita dem om det behövs att hjälpa till med ansökan.
Eila - Engelholm Independent Living Association profilen »
35 kunder och 216 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, våra experter hjälper till med att ansöka och överklaga och det finns inga villkor.
Ekens Assistans AB profilen »
70 kunder och 300 assistenter. kostnadsfria tjänster: Viss rådgivning samt hjälp med ansökan om personlig assistans. Utifrån önskemål ordnas även med hantering av retroaktiva timmar under ansökningstiden.
ELFA assistans i Sverige AB profilen »
14 kunder och 60 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig som ännu inte fått beslut att ansöka om detta. Vi kan även vara behjälpliga vid överklagande av befintligt beslut.
Erlandsdals Vård och Omsorg AB profilen »
20 kunder och 146 assistenter. kostnadsfria tjänster: Assistanskompaniet erbjuder kostnadsfri hjälp med nyansökan både till försäkringskassan och kommunen. Vid behov, om assistanskompaniet anser det befogat, hjälper vi även till med kostnadsfri överklagan till förvaltningsrätten.
1:a Assistanskompaniet AB profilen »
17 kunder och 73 assistenter. kostnadsfria tjänster: Informationsmöten och samtal.
Familjen AB (Familjen utan gräns AB) profilen »
25 kunder och 90 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, fri juridisk rådgivning (inte bara kring assistans utan vi hjälper kostnadsfritt våra kunder med allt som kan dyka upp inom SOL och LSS), vi är även behjälpliga juridiskt även till de som har behov men inte är våra kunder då vi alla sitter i samma båt och behöver hjälpa varann. Vi hjälper även till med beräkningar, ansökningar, överklagningar, schemamallar och mycket mer.
Feel Well - Varberg AB profilen »
52 kunder och 150 assistenter. kostnadsfria tjänster: Företaget tillhandahåller relevant information och stödjer med det praktiska arbetet att söka assistansersättning, från ansökan till beslut. Detta görs med hjälp från företagets jurist och gäller både ansökan till Försäkringskassan och din kommun. Kunden och företaget ingår i ett skriftligt avtal för eventuellt fortsatt samarbete efter beviljad assistans. Tjänsten att ansöka om assistans är kostnadsfri.
Flexi Assistans AB profilen »
nio kunder och 48 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Vi tar gärna ett samtal kring detta, så kontakta oss för mer information.
FM Care AB profilen »
235 kunder och 1200 assistenter. kostnadsfria tjänster: Hör av dig till oss så bokar vi ett förutsättningslöst möte. Vi kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förklara personlig assistans och vägen dit. Att ansöka om personlig assistans kan vara tidskrävande och många upplever det som svårt och jobbigt. Reglerna är många, byråkratin är krånglig och ofta räcker orken inte till. Därför finns vi här. Våra jurister sköter alla delar i din ansökan och kontakten med berörda myndigheter. Våra jurister finns vid din sida under hela vägen från ansökan till beslut och finns med på plats under utredning.Våra jurister finns med dig hela vägen från ansökan till beslut. Det kostar inget att ansöka om assistans - inte heller juridiken kostar dig något. Vi finns även här för att sedan hitta rätt assistent för just dig och din familj.
FMF Assistans AB profilen »
28 kunder och 270 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper till med ansökan till Försäkringskassan/kommunen.
Fri Assistans STHLM AB profilen »
900 kunder och 3500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig att få den assistans som du har rätt till Vi vet att assistans kan kännas svårt och krångligt. Hos Frösunda behöver du inte ha kunskap om alla lagar och regler. Vi har egna erfarna jurister över hela landet som hjälper dig att få den assistansen som du har rätt till. De tar helhetsansvar för de juridiska frågorna och finns där om dina behov förändras. För din trygghet närvarar även våra jurister på möten med kommunen och Försäkringskassan. Du själv vet vilka behov du har, vårt uppdrag är att förmedla dessa i såväl handlingar som ansökningar. Vi hjälper dig med: -Ansökningar och omprövningar -Tillfälliga utökningar -Medverkan på möten med handläggare från kommunen och Försäkringskassan -Överklaganden vid avslag -Juridisk rådgivning kring din assistans Kostnadsfri juridisk rådgivning Assistansjuridiken blir allt svårare och bedömningen av din rätt till personlig assistans påverkas av domstolsbeslut och tolkningar av lagen. Att bedöma sin eller en närståendes rätt till personlig assistans kan därför vara svårt. Idag, är det också helt avgörande att du får rätt juridisk hjälp av erfarna jurister redan från början för att du ska beviljas assistans. Vi erbjuder därför juridisk rådgivningen helt kostnadsfritt utan några förbindelser. Vår juridiska rådgivning besvarar frågor som rör personlig assistans och är öppen vardagar klockan 08:00-17:00 och nås på 010-130 35 00 eller via assistans.juridiskradgivning@frosunda.se.
Frösunda Personlig Assistans AB profilen »
85 kunder och 800 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi är behjälpliga vid nyansökningar, omprövningar och överklaganden.
Furuboda Assistans AB profilen »
sex kunder och 40 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ansökan/råd i assistansen.
4 you personlig assistans i Värmland AB profilen »
248 kunder och 2050 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, om utrymme i verksamheten finnes.
GIL - Göteborgskooperativet för Independent Living profilen »
35 kunder och 290 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper dig med ansökningar, omprövningar och överklaganden av beslut till kommun och/eller Försäkringskassa. Har du inte assistans idag kan vi hjälpa dig med din nyansökan.
Glaucus Assistans AB profilen »
119 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom våra erfarna jurister med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Mitt AB profilen »
125 kunder och 700 assistenter. kostnadsfria tjänster: ja, vi erbjuder juridisk hjälp genom våra erfarna jurister och detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Norr AB profilen »
60 kunder och 320 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom våra erfarna jurister med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Syd AB profilen »
35 kunder och 161 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp genom våra erfarna jurister med ansökan för personer som ännu inte har assistansbeslut. Detta är kostnadsfritt.
God Assistans i Väst AB profilen »
22 kunder och 150 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi finns med som stöd inför assistansbeslut, från första ansökan till processens slut - för den som önskar.
Handen Assistans profilen »
74 kunder och 380 assistenter. kostnadsfria tjänster: Stöd i hela processen gällande ansökan om personlig assistans.
Hela Sveriges Assistans profilen »
20 kunder och 120 assistenter. kostnadsfria tjänster: Helsa Omsorg erbjuder rådgivning och hjälp i ansöknings processen om personlig assistans för kunder som ännu ej har ett beslut om insats. Villkor för personer som är kund hos annan anordnare och söker Helsas stöd och hjälp i en ansökningsprocess om insats är att ingå i ett avtalsförfarande med Helsa Omsorg.
Helsa Omsorg Norden AB profilen »
två kunder och åtta assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper personer med ansökan och myndighetskontakter.
Himmave AB profilen »
1900 kunder och 10000 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, våra jurister står till tjänst för alla som är i behov av personlig assistans.
Humana profilen »
13 kunder och 49 assistenter. kostnadsfria tjänster: Stöd, råd och hjälp vid nya ansökningar, överklaganden och anvisade jusristkontakter.
Humlan Assistans AB profilen »
40 kunder och 200 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder tyvärr inte tjänster för att ansöka om assistansersättning för de som inte haft assistans tidigare.
IGS Assistans AB profilen »
åtta kunder och 40 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja.Vi hjälper till med ansökningar till Försäkringskassan samt kommunen
Indra Personlig Assistans AB profilen »
40 kunder och 270 assistenter. kostnadsfria tjänster: Inkludera Assistans hjälper personer som ännu inte har beslut om personlig assistans enligt LSS med ansökan för att sedan stödja med personlig assistans när beslutet kommit.
Inkludera Assistans AB profilen »
åtta kunder och 42 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi ger kostnadsfritt och utan villkor, råd och stöd, samt hjälper till med ansökning om personlig assistans.
Inleva AB profilen »
135 kunder och 620 assistenter. kostnadsfria tjänster: Kostnadsfri juridisk rådgivning. Vi hjälper till vid ansökan om färdtjänst, ansökan om bostadsanpassning och ger rådgivning och konsultation.
inspirera Assistans AB profilen »
34 kunder och 187 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder gratis juridisk rådgivning och vi ger alltid kostnadsfria råd och stöd till personer som är i behov av hjälp enligt LSS.
Iustitia Assistans AB profilen »
450 kunder och 3500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Som medlem i Brukarkooperativet JAG får du stöd med att exempelvis söka personlig assistans eller överklaga ett assistansbeslut.
JAG Personlig assistans profilen »
nio kunder och åtta assistenter. kostnadsfria tjänster: Viss juridisk rådgivning
Jelia Care AB profilen »
tio kunder och 60 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp med ansökan och möten med kommun och eller FK. Hjälp med överklagande av eventuellt avslag. Juridisk rådgivning om personlig assistans, korttids och andra insatser samt rådgivning om hur man söker och får hjälp på bästa sätt.
Johns Assistans AB profilen »
26 kunder och 115 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder juridisk hjälp under hela ansökningsprocessen. Att ansöka om assistans kan kännas svårt och ibland kan regelverket upplevas krångligt och komplicerat. Vi guidar och hjälper dig i kontakten med myndigheter, sjukvården och är med dig genom hela processen.
Kavon Care AB profilen »
50 kunder och 450 assistenter. kostnadsfria tjänster: Konsensus Personlig Assistans hjälper blivande uppdragsgivare med att ansöka om personlig assistans och finnas som stöd under hela ansökningsprocessen. Stöd i kontakt med Försäkringskassan och/eller kommunen anpassas efter uppdragsgivarens behov och önskemål.
Konsensus Personlig Assistans profilen »
65 kunder och 450 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, med ansökan och kontakt med myndigheter.
Kooperativet Hand i Hand profilen »
100 kunder och 950 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, möte och information samt hjälp med ev ansökan.
Kooperativet Olja profilen »
16 kunder och 63 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Erbjuder hjälp med ansökan.
Kronan assistans profilen »
215 kunder och 1100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Våra jurister kan hjälpa till med assistansansökan för personer som sannolikt är berättigade till personlig assistans, men som ännu inte ansökt om insatsen eller inte fått den beviljad hittills. Kan t.ex vara barn, nyligen skadade, eller person som fått ökade svårigheter i vardagen pga sjukdom eller funktionsnedsättning.
Kura Omsorg i Sverige AB profilen »
80 kunder och 450 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, Kurera Omsorg erbjuder personer som ännu inte fått assistansbeslut hjälp med sin assistansansökan.
Kurera Omsorg profilen »
16 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp och juridisk rådgivning och stöd vid ansökan av assistansersättning, omprövningar, överklagan, vårdbidrag och liknande.
Levanda Personlig Assistans AB profilen »
93 kunder och 550 assistenter. kostnadsfria tjänster: Libra assistans erbjuder juridiskt stöd i assistansansökningar. Det finns inga villkor kopplat till detta förutsatt att inte kunden yrkar på retroaktiv assistansersättning.
Libra Assistans AB profilen »
30 kunder och 110 assistenter. kostnadsfria tjänster: Livsam erbjuder kostnadsfri hjälp att söka personlig assistans enligt LSS och SFB 51 kap. Vi har en erfaren jurist som arbetat med detta sedan 2004. Vid ansökningar om personlig assistans tecknas sedvanligt avtal om att Livsam även samordnar assistansen. Livsams jurist hjälper även till med andra ärendeslag enligt LSS samt handikappersättning och vårdbidrag via försäkringskassan.
Livsam Personlig Assistans AB profilen »
35 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Livsanda tillhandahåller relevant information och stödjer med det praktiska arbetet att söka assistansersättning, från ansökan till beslut. Detta görs med hjälp från företaget och gäller både ansökan till Försäkringskassan och din kommun.
Livsanda Assistans profilen »
okänt antal kunder och okänt antal assistenter. kostnadsfria tjänster: På Lottas Omsorg får du konstnadsfri hjälp och stöd att ansöka om personlig assistans om du väljer att skriva avtal. Vi kan finnas med under hela processen och hjälpa till med både ansökan och överklagan.
Lottas Omsorg AB profilen »
19 kunder och 120 assistenter. kostnadsfria tjänster: Molnet Assistans erbjuder rådgivning för personer som ännu inte fått assistansbeslut.
Molnet Personlig Assistans AB profilen »
65 kunder och 425 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, juridisk rådgivning, ansökan om personlig assistans och andra myndighetskontakter.
Monument Assistans AB profilen »
43 kunder och 314 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, informationskvällar om konduktiv pedagogik. Alla kunder, oavsett om man har beslut eller inte är välkomna på våra olika event.
Move & Walk Sverige AB profilen »
100 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper människor som ej har assistans att söka. Kravet är då att vi skriver avtal om att få vara dennes anordnare när beslutet kommer.
NÄRA AB profilen »
50 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning, Stöd, hjälp med information om hur det går till väga med olika ansökningar
New Life Assistans AB profilen »
22 kunder och 120 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, kontakter med berörda myndigheter och jurister
NOA Personlig Assistans AB profilen »
15 kunder och 60 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper även personer kostnadsfritt fram till att ett beslut är fattat från endera kommun eller Försäkringskassa. Inga villkor.
Nordia Care AB profilen »
100 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning samt hjälp med myndighetskontakter.
Nordisk Hem och LSS Assistans AB profilen »
250 kunder och 1300 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, med juridisk hjälp.
Nordström Assistans AB profilen »
121 kunder och 750 assistenter. kostnadsfria tjänster: Juridisk hjälp med ansökan och eventuell överklagan samt kontakt med myndigheter.
Novasis Mitt AB profilen »
55 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi informerar, lägger upp en plan om hur det kan se ut. Hjälper till att ansöka.
Ny Kraft assistans i Halland AB profilen »
190 kunder och 1100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Om man vill ha hjälp att ansöka om personlig assistans så hjälper våra kundombud och jurister till med detta. Villkoret är att avtal tecknas som gäller om kunden får ett beslut om personlig assistans.
Olivia Personlig Assistans AB profilen »
25 kunder och 130 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till med ansökan av insatser och kontakt med myndigheter och andra aktörer.
Omnia Personlig Assistans profilen »
23 kunder och 150 assistenter. kostnadsfria tjänster: JA, Tillgång till kostnadsfri LSS-rådgivning när du har frågor om ditt assistansbeslut eller behöver hjälp med din ansökan, vid omprövning, mm. så finns vi som stöd genom hela processen.
Omsorg Assistans 1 AB profilen »
30 kunder och 215 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning och hjälp med ansökan till FK/kommun.
Omsorgsgruppen IN AB profilen »
94 kunder och 450 assistenter. kostnadsfria tjänster: Omsorgshuset hjälper med ansökan och överklagan samt utförande av personlig assistans.
Omsorgshuset i Stockholm AB profilen »
21 kunder och 90 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp vid ansökan och myndighetskontakter
Omtanken I Skåne AB profilen »
52 kunder och 370 assistenter. kostnadsfria tjänster: Om du inte har assistans idag, kan vår jurist hjälpa dig med råd, stöd och din ansökan till personlig assistans.
OP Assistans AB profilen »
46 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ansökningar, överklagande av ansökan om LSS / LASS, Optimal Assistans har egen jurist utan kostnad för Kund. Öppna föreläsning.
Optimal Assistans i Göteborg AB profilen »
95 kunder och 500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till med ansökningar av personlig assistans och är ombud vid myndighetskontaktet, kostnadsfritt.
Passal Assistans profilen »
14 kunder och 75 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi ger råd och vi hjälper till med ansökningar och myndighetskontakter - kostnadsfritt
Personlig Assistansförmedling profilen »
17 kunder och 50 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, hjälp med ansökan av assistans och allt vad det innebär.
Personlig Assistans i Södra Sverige AB profilen »
24 kunder och 132 assistenter. kostnadsfria tjänster: Dom flesta kommer till oss för att dom vill ha en personligare kontakt, för att man själv inte längre orkar driva processen och då finns vi där helt utan kostnad. Hos Plusfamiljen är man familj, och i en familj tar man hand om varandra utöver vad som ryms på ett papper. Vi ställer inga specifika villkor mer än att det ska vara juridiskt riktigt och faktiskt möjligt för oss att hjälpa till.
Plusfamiljen Funka AB profilen »
28 kunder och 230 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja
Poolarna Assistans AB profilen »
45 kunder och 230 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder kostnadsfri juridisk konsultation i samband med ansökan om LSS-insatser som personlig assistans och daglig verksamhet.
Primacura AB profilen »
15 kunder och 58 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder kostnadsfri hjälp även till personer som ännu inte har ett assistansbeslut eller gett oss förtroendet att anordna assistansen.
Prima omsorg i Norden AB profilen »
29 kunder och 230 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi gör alltid en individuell bedömning när vi träffar nya personer. Om vi bedömer att vi kan vara till hjälp och det gynnar personen kan vi vara till stöd i till exempel en ansökansprocess även innan personen har skrivit serviceavtal.
Ramp Personlig Assistans AB profilen »
220 kunder och 740 assistenter. kostnadsfria tjänster: Självklart bistår vi med hjälp att ansöka om assistans.
SAAND Personlig assistans profilen »
31 kunder och 136 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning inom personlig assistans, samt hjälper vi dig kostnadsfritt med hela ansökningen och tar ett helhetsansvar under hela processen, så att du kan känna dig lugn och säker på att allting går rätt till.
Saki Assistans AB profilen »
45 kunder och 265 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi hjälper till med ansökningar och överklaganden.
Sanda Assistans AB profilen »
30 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Juridisk rådgivning, råd och stöd
Saxena Omsorg AB profilen »
38 kunder och 170 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till med myndighetskontakter samt kontakter med andra aktörer vid behov när avtal är skrivet.
Shamsen omsorg AB profilen »
40 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi erbjuder hjälp med ansökningar och överklaganden utifrån tid och möjlighet.
7H Assistans profilen »
59 kunder och 165 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, från ansökan till beslut, hjälper till att få intyg , överklagan, allt enligt kundens önskan.
Självklarhets Assistans AB profilen »
64 kunder och 214 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Kunden erbjuds såväl juridisk som ekonomisk hjälp eller konsultation.
Skandinavien Assistans AB profilen »
fyra kunder och 11 assistenter. kostnadsfria tjänster: Beroende på situationen för personen, funktionshindren och hur mycket administrativ tid som finns att erbjuda vid tillfället.
Sköndals Assistans AB profilen »
17 kunder och 140 assistenter. kostnadsfria tjänster: Rådgivning
SMIL - Samarbetsorganisationen Malmö Independent Living profilen »
155 kunder och 1100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, juridiskt stöd erbjuds vid ansökan/överklagan gällande beslut om personlig assistans.
STIL profilen »
63 kunder och 284 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ansökningar om Personlig assistans hos kommunen eller försäkringskassan. All kommunikation och papper vid byte av assistansanordnare. Tips och råd om assistansansökan blir avslagen.
Strandbergs Personlig Assistans AB profilen »
42 kunder och 330 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi är vid förfrågan behjälpliga med ansökningar gällande assistans.
Stugknuten ekonomisk förening profilen »
55 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. Sydassistans bistår nya uppdragsgivare i arbetet med att ansöka om assistansbeslut när den potentiella uppdragsgivaren planerar att anlita Sydassistans som assistansanordnare.
Sydassistans AB profilen »
370 kunder och 2500 assistenter. kostnadsfria tjänster: Våra jurister ger dig råd och stöd vid omprövning eller överklagan av beslut. Om du inte har assistans idag, kan de även hjälpa dig med din ansökan.
Särnmark Assistans AB profilen »
45 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja. I samarbete med skickliga, engagerade jurister bistår vi både kunder och dig som önskar ansöka om personlig assistans med assistansjuridik.
Tindra personlig assistans AB profilen »
tio kunder och 68 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder kostnadsfria tjänster.
Vi Assistans AB profilen »
70 kunder och 350 assistenter. kostnadsfria tjänster: Personlig rådgivning och juristhjälp.
Vi Omsorg i Sverige AB profilen »
24 kunder och 100 assistenter. kostnadsfria tjänster: Vi hjälper till vid assistansansökan samt ger råd och stöd kring vårdbidragsansökan och andra insatser såsom hemtjänst och ledsagning.
Vivant Assistans AB profilen »
125 kunder och 950 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder juridisk hjälp att ansöka om personlig assistans utan kostnad. Vi erbjuder även övriga juridiska tjänster inom förvaltningsrätt.
Vivida Assistans AB profilen »
103 kunder och 590 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi erbjuder hjälp att ansöka om personlig assistans utan kostnad samt rådgivning.
Vår Omtanke AB profilen »
35 kunder och 250 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, vi kan stötta vid ansökan och medverka på möten med handläggare från kommun och/eller försäkringskassa
Ågrenska Assistans profilen »
nio kunder och 53 assistenter. kostnadsfria tjänster: Ja, myndighetskontakt och annan rådgivning.
Älvsborgs assistans AB profilen »

Skicka sidan till: